150170_comp_01

Pékség – Faller Basic 150170

Újabb városi épület, a játék közben is rendkívül fontos a sütemény és pogácsa ellátás (és a Rendőrőrs személyzetének is be kell szereznie valahol a  fánkot), szóval ne hagyjátok a polcon ezt a dobozt sem!

Kibontva a műanyag alapot, a tetőt és az előre dekorált illetve az üresen hagyott falakat találjátok benne. A dobozt megtaláljátok az üzletünkben, vagy a webáruházunkban is!

Kreativitás egyszerűen

A Faller Basic termékeivel mindenki megépítheti álmai épületeit! Az egységes tetők és alapok közé előre gyártott papír épületeket hajtogathatsz, vagy választhatod a teljesen üres, általad megrajzolt és kifesthető falakat is. A házak összeillesztése nem igényel vágást és ragasztást sem, így tökéletesen gyerekbarát időtöltést kínál.

(Ajánlott technikák: ceruza, festék, matrica, filctoll.)

Az elkészült házak könnyen szétszedhetőek, ez kényelmes tárolást és a kombinációk végtelen variációját kínálja. A Faller Basic házak “felépítése” közös kreatív időtöltés lehet az egész családnak.

Tökéletes kiegészítő a játékvasutakhoz

A Faller Basic papír épületei kifejezetten a játékvasutak méreteihez igazodnak (H0 méretarány), így ajánljuk őket a Märklin My world, PIKO MyTrain és Roco NextGen készletekhez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.