150130_comp_01

Műhely – Faller Basic 150130

A játékvasutak állandó kiegészítői a városi épületek. A vasútállomás mellett az iskola, bolt, lakóház és egyéb közösségi épületek színesíthetik a sínek mentét. A műhely tökéletesen illeszkedik a fenti sorba, de az épület általános alakjából kiindulva a fehér falfelületre bármilyen egyéb épületet festhetünk.

A “Műhely” csomag tartalmaz egy műanyag alapot és tetőt, illetve az előre színezett és az üres falakat is. A termék megvásárolható boltunkban és webáruházunkban is.

Kreativitás egyszerűen

A Faller Basic termékeivel mindenki megépítheti álmai épületeit! Az egységes tetők és alapok közé előre gyártott papír épületeket hajtogathatsz, vagy választhatod a teljesen üres, általad megrajzolt és kifesthető falakat is. A házak összeillesztése nem igényel vágást és ragasztást sem, így tökéletesen gyerekbarát időtöltést kínál.

(Ajánlott technikák: ceruza, festék, matrica, filctoll.)

Az elkészült házak könnyen szétszedhetőek, ez kényelmes tárolást és a kombinációk végtelen variációját kínálja. A Faller Basic házak “felépítése” közös kreatív időtöltés lehet az egész családnak.

Tökéletes kiegészítő a játékvasutakhoz

A Faller Basic papír épületei kifejezetten a játékvasutak méreteihez igazodnak (H0 méretarány), így ajánljuk őket a Märklin My world, PIKO MyTrain és Roco NextGen készletekhez is.

Egy hozzászólás a(z) “Műhely – Faller Basic 150130” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.