faller-basic-tetok

Faller Basic épület kiegészítők: tető és alap

A kreativitásnak és a baleseteknek nem lehet ellenállni. Még szerencse, hogy a Faller Basic házak tartását biztosító tető és alaplapi elemet külön csomagolva is megvásárolhatod. Akár eltört az eredeti, akár csak újabb falakat vásároltál és több házat szeretnél a játék vasút mellett látni a három színben kapható kiegészítő a segítségedre lesz.

  • 150400 – piros tető és zöld alap
  • 150401 – bordó tető és kék alap
  • 150402 – fekete tető és fehér alap

 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Kreativitás egyszerűen

A Faller Basic termékeivel mindenki megépítheti álmai épületeit! Az egységes tetők és alapok közé előre gyártott papír épületeket hajtogathatsz, vagy választhatod a teljesen üres, általad megrajzolt és kifesthető falakat is. A házak összeillesztése nem igényel vágást és ragasztást sem, így tökéletesen gyerekbarát időtöltést kínál.

(Ajánlott technikák: ceruza, festék, matrica, filctoll.)

Az elkészült házak könnyen szétszedhetőek, ez kényelmes tárolást és a kombinációk végtelen variációját kínálja. A Faller Basic házak “felépítése” közös kreatív időtöltés lehet az egész családnak.

Tökéletes kiegészítő a játékvasutakhoz

A Faller Basic papír épületei kifejezetten a játékvasutak méreteihez igazodnak (H0 méretarány), így ajánljuk őket a Märklin My world, PIKO MyTrain és Roco NextGen készletekhez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.