150300

Basic kifesthető épület falak – Faller Basic 150300

A Faller épületeket újra és újra megálmodhatod, de ami nagyobb szerencse, hogy újra és újra meg is valósíthatod az álmaidat. Ezzel a csomaggal mind az 5 épülettípushoz kapsz egy “tiszta lapot” és újrafestheted az egészet.

150300_fg_01

A kiegészítő felhasználható még elrontott dekoráció, elszakadt/meggyűrődött termék esetén is. De az igazán szemfülesek tartalékolhatnak különböző festésű épületeket különféle játékokhoz is.

Kreativitás egyszerűen

A Faller Basic termékeivel mindenki megépítheti álmai épületeit! Az egységes tetők és alapok közé előre gyártott papír épületeket hajtogathatsz, vagy választhatod a teljesen üres, általad megrajzolt és kifesthető falakat is. A házak összeillesztése nem igényel vágást és ragasztást sem, így tökéletesen gyerekbarát időtöltést kínál.

(Ajánlott technikák: ceruza, festék, matrica, filctoll.)

Az elkészült házak könnyen szétszedhetőek, ez kényelmes tárolást és a kombinációk végtelen variációját kínálja. A Faller Basic házak “felépítése” közös kreatív időtöltés lehet az egész családnak.

Tökéletes kiegészítő a játékvasutakhoz

A Faller Basic papír épületei kifejezetten a játékvasutak méreteihez igazodnak (H0 méretarány), így ajánljuk őket a Märklin My world, PIKO MyTrain és Roco NextGen készletekhez is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.